Scheepsmakelaardij Goliath
Lemmer (Fr)

Toon 49 schepen

Contactgegevens
Henry Pieters

Jac. Boomsmastraat 21
8565 GE Sondel
Nederland

Jac. Boomsmastraat 21
8565 GE Sondel
Nederland


+31 6 83098839

Henrygoliath

32166150
NL052198558B01

henry@scheepsmakelaardijgoliath.nl
Openingstijden
: 09.00 - 17.00
: 09.00 - 17.00
: 09.00 - 17.00
: 09.00 - 17.00
: 09.00 - 17.00
: 10.00 - 16.00
:

Buiten bovengenoemde openingstijden, op afspraak. Vraag naar de mogelijkheden. Op zondag (onder voorwaarden) alleen bij uitzondering.
Havenprijzen

Welkom bij scheepsmakelaardij Goliath-Lemmer!

Scheepsmakelaardij Goliath-Lemmer levert u een compleet pakket van diensten. Van Aankoop tot Zomer/winterberging.

Ook kunnen wij u, speciaal voor zeilschepen, ligplaatsen aanbieden op onze locatie bij Ship Center Lelystad, aan de Zuidersluisweg 84. Zowel in het water, als op de kant, buiten en/of binnen met de mogelijkheid zelf aan uw schip te werken. Tevens kunnen hier alle onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan uw zeilschip uitgevoerd worden.

Vraag mij naar de mogelijkheden!

Foto's
Film
Makelaarsprofiel

Henry Pieters is onze makelaar voor de regio Friesland, kop van Overijssel en en zijn bootscout Albert Rink voor de regio's Zuid Hollandse eilanden en de Biesbosch en zij zijn gespecialiseerd in (grotere) motorjachten en sport cruisers.

Henry zijn roots liggen in de autobranche. Na een carriere van ruim 32 jaar vond hij het tijd om (om in maritieme uitdrukkingen te blijven) het roer finaal om te gooien en te gaan werken in een branche welke naast auto’s, zijn grote passie is geworden, n.l. de watersport.

Henry is een verwoed toerzeiler, maar ook met alle typen motorjachten weet hij raad. Zelf bezit hij een motorjacht, meestal een sport cruiser.

Henry heeft als makelaar al een schat aan ervaring opgedaan, welke hij nu inbrengt in de Goliath organisatie. Dankzij zijn al zeer goede naam in de makelaarswereld, opgebouwd tot ver over onze grenzen, zal dat zeker lukken. Bij Henry kunt u ook terecht voor jachtbeheer/-management, project management indien u werkzaamheden aan uw jacht wil laten verrichten na de aankoop. 

Nevenactiviteiten

Reparatie & Onderhoud

Van het leggen van een teakdek, inbouwen van een boegschroef, tuigen tot complete refits

\

Motoren

Onderhoud, revisie, hermotorisering, YANMAR dealer

\

Roeren

Roerreparaties, nieuwbouw roeren, aanpassingen voor het verbeteren van het stuurgedrag

\

Jachtbouw

FF915, FF1100, VQ32, One Off\'s

\

Ligplaatsen

Ruime ligplaatsen, 10 minuten varen van de Noordersluis aan het Markermeer

\

Zomerstalling

Zomerstalling, binnen en buiten, zelf uitvoeren klussen 7 dagen per week mogelijk

Shipcenter Modus Marine Lelystad

Shipcenter Modus Marine Lelystad is een Full Service jachtwerf. U kunt bij ons terecht voor al uw nautische wensen aan uw schip, van een eenvoudige servicebeurt aan de motor tot een complete refit van uw schip.

Wij zijn dealer van YANMAR. Wij bouwen de door JAC de Ridder ontworpen FF915 en FF1100 lichtgewicht zeiljachten en de door Dick Koopmans ontworpen shorthanded transat racer VQ32. U kunt bij ons terecht voor het bouwen van One Off\'s. Onder de naam Modus Marine zijn wij bekend als de specialist voor uw roer- en stuurproblemen. Wij bieden winter- en zomerstalling waarbij U 7 dagen per week zelf aan uw boot kunt klussen. Wij beschikken over ruime ligplaatsen op 10 minuten varen van de Noordersluis aan het Markermeer. U kunt van maart tot november terecht in onze winkel op de Houtribhaven.

U vindt onze jachtwerf op het industrieterrein Noordersluis in Lelystad, met de auto 10 minuten rijden van de A6 afslag Lelystad, met de boot op 10 minuten varen van de Noordersluis. Onze winkel vindt u in de Houtribhaven.

Met Shipcenter Modus Marine Lelystad streven wij er naar de jachtwerf voor uw schip te zijn waar in een ontspannen sfeer en met een no nonsense uitstraling optimale kwaliteit wordt geleverd.

Foto's nevenactiviteiten


Meer informatie

CAPTCHA Image

[Andere afbeelding]